قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۶/۰۵ - ۲۰:۴۸
مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) خبر داد

رونمایی از خبرگزاری رضوی در دهه کرامت

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) با بیان اینکه طی 10 دوره گذشته بیش از 800 هزار اثر هنری به جشنواره امام رضا(ع) ارسال شده است گفت: رونمایی از خبرگزاری رضوی در دهه کرامت امسال در دستور کار قرار دارد.

رونمایی از خبرگزاری رضوی در دهه کرامت
به گزارش سراج24 به نقل از فارس، جواد جعفری عصر امروز در دیدار با آیت‌الله مصباح یزدی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر استفاده از هنر در گسترش مفاهیم دینی اظهار کرد: جشنواره بین‌المللی رضوی به همین منظور راه‌اندازی شده است.

وی افزود: این جشنواره دارای دو رویکرد اصلی است؛ رویکرد معرفتی نخستین مورد است به این دلیل که مجموعه فعالیت‌ها باید منجر به افزایش معنویت در میان گروه‌های مختلف اجتماع با استفاده از آموزه‌های رضوی بشود.

مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) تبلیغ و ترویج را رویکرد دوم جشنواره امام رضا(ع) دانست و خاطرنشان کرد: باید جریان فرهنگی و هنری کشور را به سمت دین و آموزه‌های اهل بیت(ع) ببریم.

وی ادامه داد: شاعران و هنرمندان ایرانی به ساحت هنر دینی وارد شده‌اند و امروزه نه تنها در حوزه معارف رضوی جریانی مستمر توسط جشنواره امام رضا(ع) به وجود آمده بلکه جریانی خالص و دینی هم در کشور شکل گرفته است.

جعفری با بیان اینکه طی 10 دوره گذشته بیش از 800 هزار اثر هنری مانند فیلم، عکس و آثار ادبی به جشنواره امام رضا(ع) ارسال شده است گفت: رونمایی از خبرگزاری رضوی در دهه کرامت امسال در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل بنیاد بین‌‌المللی امام رضا(ع) از تدوین و انتشار کتاب‌هایی با مضامین رضوی خبر داد و افزود: این کتاب‌ها به زبان‌های دیگری هم ترجمه خواهند شد تا همه مردم در کشورهای مختلف بتوانند از آنها استفاده کنند.

وی با اشاره به ورود جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) به دهه دوم فعالیت خود بیان داشت: تقویت بخش مردمی جشنواره در اولویت قرار دارد؛ مجموعه فعالیت‌های صورت گرفته سبب شده است امروزه در تمام شهرها و روستاهای کشور، دهه کرامت به فرهنگ عمومی مردم تبدیل شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••